Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Verkoop

Voor de verkoop van jouw woning kiezen we voor een persoonlijke en klantgerichte aanpak. Samen kijken we naar de beste verkoopstrategie die toegespitst is op jouw wensen en behoeften, met als doel het optimale resultaat te behalen.

Stappenplan

1. Persoonlijk gesprek
In een persoonlijk gesprek luisteren we naar je wensen en behoeften. We inspecteren de woning en meten deze in volgens de NEN2580 norm. Daarna stellen we het verkoopplan op inclusief de waardebepaling.

2. Woningpresentatie
Je krijgt nooit een tweede kans voor een eerste indruk. Daarom werken we samen met een professionele woonfotograaf. Van jouw woning worden foto’s, plattegronden (2D en 3D), 360 graden foto’s en een video gemaakt. Vervolgens worden deze geplaatst op onze website, Funda.nl en onze social media kanalen.

3. Bezichtigingen
Wij verzorgen de bezichtigingen op een energieke en enthousiaste wijze. Dit is ook mogelijk in het weekend en de avonduren. Na iedere bezichtiging mag je een terugkoppeling verwachten.

4. Onderhandelingen
Wij voeren de onderhandelingen. Ons doel is om voor jou het optimale resultaat te behalen.

5. Notaris
We begeleiden je bij de notaris. We controleren alle juridische stukken op juistheid en volledigheid. Verder zijn we bij de taxatie, de eventuele bouwkundige keuring en de eindinspectie.

6. Persoonlijke begeleiding
Gedurende het verkooptraject hebben we nauw contact met elkaar. Uiteraard zijn we altijd bereikbaar voor vragen tijdens, maar ook ná de verkoop van jouw woning.

Lees hier meer over onze tarieven.