Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Over Bob! Makelaardij.

Bob! Makelaardij is een no-nonsense makelaarskantoor dat zich richt op (de regio van) Amsterdam.

Wanneer je jouw huis wilt verkopen, op zoek bent naar jouw droomhuis of wilt weten wat je huis waard is, dan is Bob! er voor je. Wij staan voor een transparante en persoonlijke aanpak waarbij jouw wensen en behoeften centraal staan.

Bob! is no-nonsense.
Wij bieden een full-service dienstverlening tegen een eerlijk en transparant tarief. Onze dienstverlening gaat verder. Wij denken gedurende het hele proces met je mee. Omdat wij een achtergrond hebben in de makelaardij, financieel- en hypotheekadvies, kunnen wij je breed adviseren en bijstaan.

Bob! is als K-RMT aangesloten bij de brancheorganisatie VastgoedPro.

Meer weten? Bel of mail voor een afspraak.

Over Bob Cordfunke.

Al tijdens mijn studie Management, Economie en Recht ben ik via stages in aanraking gekomen met het makelaarsvak. De afgelopen jaren heb ik hier verder mijn ervaring in opgedaan. Tien jaar geleden ben ik van Breda naar Amsterdam verhuisd en gaan werken voor een grote Nederlandse bank. Hier heb ik ervaring opgedaan in het adviseren van particuliere en zakelijke klanten, waaronder het geven van hypotheekadvies.

Ik heb altijd al de droom gehad om voor mijzelf te beginnen als makelaar. Na een studie en certificering als K-RMT is deze droom werkelijkheid geworden!

Ik ben een makelaarskantoor in Amsterdam en Amstelveen gestart omdat ik ervan overtuigd ben dat het qua dienstverlening anders kan. Ik geloof en sta voor een dienstverlening waarin jij als klant, écht centraal staat. Ik sta voor transparantie. Dit uit zich in de manier waarop ik communiceer, de service die ik verleen en in de prijsstelling die ik hanteer. Helder en duidelijk.

Ik zie je snel!