Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Bob! Makelaardij - makelaar amsterdam amstelveen - aankoopmakelaar aankoop

Aankoop

Een woning kopen kan in deze tijd best lastig zijn. Wij begeleiden je op een persoonlijke manier bij het vinden van jouw droomwoning. We staan eerst uitgebreid stil bij jouw wensen en daarna gaan we voor je aan de slag!

Stappenplan

1. Jouw wensen
In een persoonlijk gesprek staan we uitgebreid stil bij jouw wensen en behoeften. We krijgen onder andere antwoord op de vraag: ‘Hoe ziet jouw ideale woning eruit?’

2. Bezichtigingen
Wanneer we een leuke woning hebben gevonden, maken we een bezichtigingsafspraak. Daar zijn we uiteraard bij aanwezig. We zorgen voor een optimale voorbereiding en letten tijdens de bezichtiging op uiteenlopende zaken zoals onder andere de bouwkundige staat, de buurt en of de verkoopprijs reëel is

3. Onderhandelingen
Wanneer je de woning graag wilt kopen, voeren wij de onderhandelingen. We adviseren je over de strategie en we komen op voor jouw belangen. We onderhandelen niet alleen over de prijs, maar ook over de overige voorwaarden. Verder adviseren wij je met betrekking tot de taxatie en de eventuele bouwkundige keuring.

4. Notaris
We gaan mee naar de notaris voor het tekenen van het koopcontract en de leveringsakte. Wij controleren de juridische stukken op juistheid en volledigheid. We gaan mee naar de eindinspectie die vooraf de levering plaatsvindt.

5. Persoonlijke begeleiding
Gedurende het aankooptraject hebben we nauw contact met elkaar. Niet alleen over de aankoop van jouw droomhuis, maar ook over het regelen van de financiering, de kosten en advies over een eventuele verbouwing. Uiteraard zijn we altijd bereikbaar voor vragen tijdens, maar ook ná de aankoop van jouw woning.

Lees hier meer over onze tarieven.